Menu

Over Norma

Uw nachtrust is ons werk.
Deze slogan van Norma uit de tachtiger jaren van de vorige eeuw typeert nog steeds de toewijding en het grote vakmanschap waarmee enthousiaste en betrokken medewerkers de beste boxsprings en matrassen maken om u een goede nachtrust te garanderen. En met evenveel enthousiasme en kennis adviseren de dealers van Norma u welke Norma boxspring of welk Norma matras het best bij u past. De wortels van Norma liggen in Oud Beijerland, waar in 1884 alles begon met de “Stoomfabriek tot bereiding van bedveeren en kapok, AA van Aarsen & Zn”. In de jaren dertig van de vorige eeuw verhuisde het bedrijf naar Boxmeer. Rond 1950 werd de naam gewijzigd in “Norma”.

Oud, maar zeker niet ingeslapen.
De oprichting van het bedrijf in 1884 betekent dat Norma de oudste beddenfabriek van Nederland is. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot de factoren die een rol spelen bij een goede en verkwikkende nachtrust. Steeds weer hebben wij dit weten te vertalen in baanbrekende producten en concepten zoals onze unieke Combispring matrassen, Timeless, Nordic en For 1 boxsprings, maar ook onze nieuwste ontwikkelingen zoals de Timeless Plus boxspringcollectie. Stuk voor stuk producten die een belangrijke bijdrage leveren aan uw persoonlijk welzijn, maar ook inspelend op maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van mens en milieu.

Nederlandse kwaliteit en design.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Het ontwerpen van onze producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat wij zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in onze bedden die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. En met veel kennis en gevoel samengesteld door onze vakmensen.

Ook na de koop zijn wij er voor u.
Voor ons houdt het niet op als u een Norma bed heeft gekocht. Matrassen en boxsprings maken is nog grotendeels handwerk. Bovendien worden ze intensief gebruikt. En doet zich dan iets voor dat niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan lossen wij dat snel en goed voor u op. Slaapcomfort is geen exacte wetenschap, maar in sterke mate een persoonlijke beleving die van mens tot mens en van slaapkamer tot slaapkamer anders is. Onze dealers en wijzelf geven u een advies dat zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie is toegesneden. Maar het kan gebeuren dat u net iets harder of zachter of koeler of warmer wilt slapen. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld onze Brezza matrassen met unieke 90 dagen omruilgarantie.

De oprichting.
Van 1884 tot 1993 is de directie van Norma gevoerd door de nazaten van A. van Aarsen die het bedrijf destijds oprichtte. Daarna heeft Norma gedurende vele jaren deel uitgemaakt van verschillende grote internationaal opererende concerns.

Ervaring en dynamiek met dezelfde passie.
Sinds augustus 2015 maakt Norma officieel deel uit van Napco Beds. Norma Slaapcomfort sinds 1884 en Nederlands jongste en snelst groeiende boxspringfabrikant. Door onze krachten te bundelen kunnen wij in onze branche nog meer betekenen op het gebied van slaaptechnische innovaties, meer creativiteit en vernieuwende designs. Samen staan we sterker! En het allerbelangrijkste: beiden zetten we de klant centraal.

Want lekker slapen. De normaalste zaak van de wereld!

 

Boxmeer, 2015
Dennis Cornelissen
Algemeen Directeur

Algemene Voorwaarden | Sitemap | Disclaimer & Privacy statement | Cookies

Webdesign by Applepie