Menu

Boxsprings

Boxsprings, ons specialisme.
Het klassieke slapen: een gestoffeerde en verende matrasdrager als bedbodem waarop een matras ligt. Boxsprings slapen heerlijk, het lichaam wordt overal diepdragend ondersteund. Norma is een echte specialist. We maken unieke boxsprings (de naam voor de drager), maar ook boxspringcombinaties (boxspring, matras, topper, hoofd- en voetbord). De slaapkamer wordt multifunctioneel: we willen er lezen, tv-kijken, even bellen etc. Daarom hebben we naast vlakke boxsprings ook elektrisch verstelbare uitvoeringen in onze collectie. Voor de combinatie met de ideale Norma-matras kunt u terecht bij de Norma-dealer.

Nog meer voordeel: als u twee boxsprings tegen elkaar plaatst voelt u geen harde rand in het midden. De Norma boxspring is geschikt als inzet en vrijstaande opstelling.

De Norma boxspring betekent ook slapen op z'n mooist. Compleet aan te kleden met verschillende hoofd- en voetborden in velerlei designs en diverse stoffen in fraaie kleuren. Graag verwijzen wij u dan door naar onze Norma boxspringset collecties Timeless, Nordic Explore, Single For 1, Profile en onze boxspring Classic en Linea Ferrara.

Gemakkelijk te verplaatsen
Om een boxspring gemakkelijk te verplaatsen zijn er bij de slaapkamerspecialist speciale zwenkwieltjes verkrijgbaar.

Het voordeel van electrisch verstelbaar
Zeer comfortabel is natuurlijk een elektrisch verstelbare boxspring voor elke denkbare rust- en slaaphouding. De motor van de elektrisch verstelbare uitvoeringen heeft een speciale netvrijschakeling. Dus geen magnetische velden en geen gebrom van de transformator.
Het ligcomfort wordt hier met hoofdletters geschreven dankzij een ergonomisch afgestemde verdeling van het rug-, knie- en voetdeel.
En voor het gemak, wordt iedere boxspring geleverd met een voorziening voor het opbergen van de afstandsbediening.

Algemene Voorwaarden | Sitemap | Disclaimer & Privacy statement | Cookies

Webdesign by Applepie