Menu

Matrasdragers

De basis voor comfortabel en verantwoord slapen
Een matrasdrager is de bodem onder uw matras, die samen met de matras voor de juiste ondersteuning van uw lichaam zorgt. Maar welke matrasdrager is de juiste ondersteuning voor uw lichaam? Voor een individuele oplossing is het daarom belangrijk te weten of u alleen of samen slaapt, kort bent of juist lang. Of u slank bent of wat zwaarder. En: slaapt u beter op een harde bodem of vindt u een zachte ondergrond plezieriger?

Norma Slaapcomfort heeft diverse type matrasdragers in het programma. Comfortabele, overal gelijkmatig ondersteunende boxsprings (hyperlink) zowel vlak als elektrisch verstelbaar. Perfect ventilerende en duurzame schotelbodems (hyperlink). Maar ook over de volle breedte verende lattenbodems (hyperlink) die de matras en uw lichaam optimaal volgen. Voor nog meer comfort en gemak zijn er ook hand- en elektrische verstelbare uitvoeringen.

Het is een bedbodem met binnenvering die uw gewicht in combinatie met de matras zeer gelijkmatig verdeelt. Over de volle breedte en lengte. En dat merkt u. Uw gehele lichaam ondervindt een perfecte en comfortabele ondersteuning. Hierdoor ontspant u zich volledig. Dankzij de optimale vochtregulatie en ventilatie slaapt u niet alleen lekkerder, ook de duurzaamheid van uw boxspring wordt er door vergroot.

De Norma boxspring is geschikt voor inzet en vrijstaande opstelling. Voor nog meer comfort zijn er elektrisch bedienbare modellen verkrijgbaar.

Zeer comfortabel is natuurlijk een elektrisch verstelbare boxspring, schotel- of lattenbodem voor elke denkbare rust- en slaaphouding. De motor van de elektrisch verstelbare uitvoeringen heeft een speciale netvrijschakeling. Dus geen magnetische velden en geen gebrom van de transformator. Ligcomfort wordt hier met hoofdletters geschreven dankzij een ergonomisch afgestemde verdeling van het rug-, knie- en voetdeel.

Een lattenbodem bestaat uit latten en is net als een matras een lichaamsondersteunend onderdeel van een bed. De lattenbodem wordt in het bedframe geplaatst, waarna de matras erop geplaatst wordt. De lattenbodem verdeelt uw gewicht gelijkmatig, zodat u in een bed met een lattenbodem comfortabel slaapt. Ze zijn verkrijgbaar in een vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoering.

Schotelbodems zijn een interessante innovatie op het gebied van bedbodems. Ze bestaan in plaats van latten uit een groot aantal opengewerkte kunststof schotels/elementen die onafhankelijk van elkaar veren. De schotels hebben verschillende kleuren, elke kleurzone kan naar wens worden ingesteld op draag- en veerkracht. Schotelbodems volgen nauwkeurig de vormen van uw lichaam in welke houding u ook ligt. Hierdoor ontstaat een stevige maar tegelijk soepele bodem.

Ze zijn verkrijgbaar in een vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoering.

Algemene Voorwaarden | Sitemap | Disclaimer & Privacy statement | Cookies

Webdesign by Applepie